Du kan anlita mig för

* Fotouppdrag.
* Drönarfotografering & filmning.
* Innehållsskapande åt ditt varumärkes sociala medier.
* Grafisk produktion.

Kontakta mig

Foto / Drönarfoto & film


Jag fotograferar allt från natur och landskap till livsstil, företagsbilder och porträtt. Min styrka som fotograf är att jag har ett öga för naturen och ser det fina i både det lilla och det stora. Hemma hos mig finns fjäll -och skogsmiljö som är den vackraste i Sverige och i världen om du frågar mig, därför fotograferar jag allra helst utomhus!


Se exempel & läs mer i min portfolio:

NATUR & LIVSSTIL

DRÖNARFOTO -OCH FILM

FÖRETAG
PORTRÄTT

Sociala medier


Jag arbetar som Content Creator och du kan anlita mig för att skapa material till dina sociala medier. Jag fotograferar, filmar och skapar innehåll som passar ditt varumärke och din målgrupp. Idag är det lite av en självklarhet att vara aktiv på sociala medier och det tar tid att bygga upp en relation med sina följare och att skapa bra material. Tid som jag förstår att inte alla företagare har, men jag finns här och kan hjälpa dig!


Som Content Creator kan jag:

  • Skapa material och hjälpa dig att bygga upp en "bank" med bra material som du kan använda till sociala medier.
  • Se över förbättringspotential och ge tips på hur du kan arbeta med sociala medier.
  • Sköta era sociala medier.


På min egen instagram @linnea_lundkvist så delar jag med mig av min vardag 200 km norr om polcirkeln. Jag har i skrivande stund 53.000 personer som följer mig och jag värderar relationen till mina följare högt. Se arbete som jag gjort via min instagram här!

Grafisk Produktion


Jag har arbetat med grafisk produktion i 10 år, på tidning/reklambyrå och inhouse inom turismbranschen. Jag kan göra grafisk tilltalande produkter som t.ex. broschyrer, tidningar, menyer, annonser, faktablad osv. både för tryck och för webb. Jag är ingen illustratör, men skulle säga att jag är en fena på att sätta ihop texter, bilder, färger och typografi på ett tilltalande vis!


Vill du se min grafiska portfolio?

Kontakta mig på: info@linnealundkvist.comSkicka en förfrågan

Kajak

Jag har fantastiska platser nära till hands som jag lever i, känner kärlek till och är van att vistas i...

Jag har fantastiska platser nära till hands som jag lever i, känner kärlek till och är van att vistas i...